Gjennom Cochlear Family forsøker vi alltid å få til mest mulig sosialt og informativt for våre brukere. Denne gangen er det kino som står for tur! ???
Vi ønsker alle Cochlear Family medlemmer velkommen til kinovisning av filmen Toy Story 4! Filmen har et innslag hvor et barn med CI vises, og vi har vært så heldige å få tildelt 80 billetter fra Disney Pixar, slik at vi kan samle både unge og eldre Cochlear brukere til en visning av denne filmen. Det gir en flott anledning for CI- og Baha-barn til å møte andre barn som også har dette!

 

Hvor og når

Mandag 23. september 2019
Kl 18:00 (kinoen starter på dette tidspunktet, men vær gjerne ute i god tid før)

Vega Scene
Hausmanns gate 28
0182 Oslo
Google maps

På innsiden av lokalet vil du finne Cochlear ansatte i hvite t-skjorter med Cochlear logo på. Kom bort, så får du billettene deres og instruksjoner for kvelden videre.

Vi har kun 80 plasser tilgjengelig, derfor er det svært viktig at du passer på å melde deg/dere inn i forkant i innmeldingsskjemaet nedenfor. Antall plasser per bruker er i begrenset til 4. Ta kontakt med vår Kundeservice dersom du har spørsmål i forbindelse med kinokvelden!

Eventet er gratis.

 

Velkommen skal dere være!

 


Er du ikke medlem av Cochlear Family enda? Ikke noe problem! Da er det bare å melde seg inn her: Cochlear Family innmelding
Kundeklubben vår er helt gratis, og som medlem får du en rekke fordeler som informasjon, events, kampanjer og rabatter!


 

Innmelding – Kino Event