20 % i rabatt på alle Aqua+ sett samt tilbehør

Kampanjen gjelder fra klokken 09:00 den 3. juni, til klokken 17:00 den 28. juni 2019

Kampanjerabatten vil ikke være synlig på nettbutikkens produktsider før den 3. juni 2019.

Kampanjerabatten gjelder for alle brukere, og trekkes automatisk fra på alle nettbutikkens produkter.

For å finne korrekt Aqua+ produkter for din lydprosessor, velger du din lydprosessormodell i nedtrekkslisten «Nucleus» ovenfor og velger deretter alternativet «Aqua-tilbehør» i menyen som vises. Kampanjen gjelder for alle produkter til bruk ved bading.

Som alltid får nye medlemmer av vår kundeklubb Cochlear Family også 30 % på et helt kjøp av Aqua+ sett, Aqua+ tilbehør og på alle batterier. Du kan kombinere denne rabatten med sommersalget ved å bruke Cochlear Family rabattkoden du har mottatt på mail ved innmelding i handlekurven når du sjekker ut.

VILKÅR:

1.   Rabatten på 20 % er gyldig på alle Aqua+ sett samt tilbehør fra kl. 09.00 den 3. juni 2019 til kl. 17.00 den 28. juni 2019 i Cochlears nettbutikk.

2.   Rabatten er allerede fratrukket på produktsiden, og vil også gjelde ved refusjon av eventuelle varer der rabatten ble benyttet.

3.   Tilbudet er begrenset til maks. 20 varer, så lenge lageret rekker.

4.   I løpet av salgsperioder kan det ta 1–3 dager mer enn vanlig før bestillinger blir sendt.

5.   Promotøren av dette tilbudet er Cochlear Norway AS. I den grad loven tillater det, forbeholder vi oss retten til å endre disse vilkårene når som helst, inkludert avvikling av tilbudet. Endringene vil være tilgjengelige i nettbutikken.